Opvoedcoaching

Opvoedcoaching

Na een gratis telefonische kennismaking (30 min) starten we met een intakegesprek van 1 tot 1½ uur.
Hierin bespreken we uitgebreid aan de hand en een intakeformulier waar de uitdaging voor jullie ligt. Wat werkt goed bij jullie kind, gezin en in de opvoeding en wat zouden jullie anders willen? Hierna maken we samen afspraken hoe we verder gaan.

Tijdens de coaching kijken we naar wat werkt voor jullie kind en gezin, wat er bij jou als ouders misschien geraakt wordt en deel ik mijn kennis en praktische tips over intense kinderen. Zodat jij als ouder je weer zeker voelt, het het vertrouwen hebt  in jouw manier van opvoeden en het weer gezellig wordt in huis!

Ik hoef als vader niet steeds meer de politieagent te zijn. Ik geniet weer samen met mijn zoon. En wij, als ouders, kunnen elkaar ook beter helpen nu. We hoeven alleen maar even ladder te zeggen en weten dan dat wij "gestresst" raken en onze zoon daar last van heeft.

Tarieven


Kennismaking   90 min    70 euro incl. BTW.


Traject even Meekijken *  275 euro incl. BTW.  

3 sessie van 60 min. en een evaluatie. Daarnaast tussentijds email of bel contact bij behoefte.


Traject we gaan ervoor * 415 euro incl. BTW.

5 sessie van 60 min. en een evaluatie. Daarnaast tussentijds email of bel contact bij behoefte.

* In de avonduren wordt er een meerprijs berekend.

 

Wij zijn zo blij dat we voor de vakantie nog de coaching gehad hebben! We zijn nu al 5 weken s'nachts driftbui loos, het is hier genieten! Bedankt ook namens een heel gelukkige zoon.
Ouders van een jongen van 3 jaar.