Wie jarig is trakteert!

Op 5  januari 2018 bestond mijn praktijk precies 3 jaar!

In deze 3 jaar heb ik al heel wat ouders en kinderen mogen helpen ontdekken hoe zij de wereld beleven.
Bij de kinderen ging dit veel al spelenderwijs en werden er vaak snel al grote ontdekkingen gedaan. Sommige kinderen waren oprecht verbaasd dat ze zo snel zoveel meer vertrouwen kregen, dat ze mij niet meer nodig hadden na 3 of 4 keer en ik dat helemaal prima vond!
Heerlijk werk heb ik toch, mezelf overbodig maken. En kinderen laten ervaren dat zij echt genoeg in huis hebben om zich staande te houden in de wereld, ook al is deze soms best intens!
Bij veel gezinnen was er niet alleen aandacht voor hoe stel je grenzen, maar ook voor hoe je ontspanning, genieten en verbinding binnen je gezin bewust kan inzetten en gebruiken. Super mooi om te mogen doen en trots op alle veranderingen die ouders en kinderen doorgemaakt hebben!

En wie jarig is trakteert! Ter ere van dit jubileum twee winacties;
Ik verloot een gratis sparringssessie ” Opvoeden met Vertrouwen” (max 1,5 uur) twv 97 euro.
Tijdens deze sessie gaan we rondom jouw opvoedingsvraag op ontdekkingstocht. We zoeken uit wat er nou precies speelt, welke behoeftes van jouw kind of jou er spelen en hoe je hier praktisch mee om kan gaan.

Ook geef ik het boekje De Gids over hooggevoelige kids weg. Een praktische boekje waar al veel ouders al veel aan hebben gehad.

Wat moet je doen; op Facebook laat je naam onder het bericht achter.
Via de nieuwsbrief of website pagina: Stuur een email met je naam naar info@intensekinderen.nl  ovv winactie en laat weten waar je kans op wilt maken de sparringssessie of het gidsje.

Op 15 januari maak ik de winnaars op Facebook en per persoonlijk bericht bekend

Liefs Nicole