Ervaringen Ik ben Oké trainingen

Lees hieronder meer ervaringen van ouders en kinderen die of de Ik ben Oké training (8-11 jaar) of de Ik voel me Oké training (5-7 jaar) hebben gevolgd:

Wij hebben door de training meer inzicht gekregen in wat voor onze zoon belangrijk is qua
opvoeding en waar wij dus meer rekening mee kunnen houden. Onze zoon heeft volgens mij ook meer
inzicht gekregen in zijn gevoelens, hoewel hij de termen nooit gebruikt. De werkwijze was verder afwisselend, waardoor het voor hem makkelijk was om
zijn aandacht erbij te houden. Ouders van een jongen van 6 jaar.

Wij hebben de training als zeer positief ervaren. De verhalen en plaatsjes zijn zeer herkenbaar voor onze zoon en sluiten goed aan bij hoe hij de wereld beleeft. Onze zoon heeft veel praktische tips gehad waar we zelf verder mee aan de slag kunnen. Je merkt dat hij zijn gevoelens al echt beter kan uiten. Ouders van een zoon van 8 jaar.

Door de training zijn we er allemaal meer en open over gaan praten. We merken dat onze dochter dit fijn vind. We zien wel dat ze nog wel moeite heeft met haar gevoeligheid heeft. Maar we hebben als ouders echt meer handvatten om haar te helpen en dat is heel fijn! Onze dochter vond het ook echt heel leuk en had een goede klik met Nicole. Ouders van een meisje van 8 jaar.

In het begin merkte wij dat onze dochter best worstelde met wat ze leerde en alle gevoelens die daar bij komen kijken. Maar na een paar weken ging ze steeds vaker herkennen wanneer ze zich Ojee of Oké voelde.  Ze vond het ook echt leuk tijdens de training. Nu kan ze het aardig toepassen en ze lijkt zich minder onzeker te voelen naar andere mensen toe.  Ouders van een dochter van 5 jaar.

Al na de eerste keer merkte ik dat onze dochter makkelijke kon benoemen dat ze zich Ojee voelt. Ook had ze het als snel over dat is een handig idee mamma. Als moeder heb ik ook echt wat aan de tips. Heel fijn! Moeder van een meisje van 6 jaar.

Onze zoon vind de verhalen heel prettig. Het helpt hem echt om makkelijker in te slapen en ook zijn angsten zijn minder geworden. De handige oplossingen verzinnen werken ook goed. Ouders van een jongen van 9 jaar.