Workshopdata

agenda 2019 intense kinderen

Voor 2020 staan er nog geen workshops gepland.

 

Heb jij interesse in een workshop rondom een bepaald thema of wil jij met vriendinnen meer leren over een bepaalde ontwikkelingsfase van je kind.

Neem dan contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

 

In 2019 hebben de volgende workshops plaats gevonden:

Informatieochtend Sensitiviteit bij Peuters en Kleuters op woensdag 20 februari 2019

Heb jij een sensitieve peuter of kleuter en heb jij vragen over emoties, driftbuien en slaapgedrag? Sta jij wel eens voor een uitdaging in de opvoeding en vind jij het fijn om samen met andere ouders ervaringen te delen? Deze ochtend open ik de deuren van mijn praktijk en kan je laagdrempelig aanschuiven voor een kop koffie of thee.

Ik voel me Oke training op 6 maart 2019

Een speelse training die zorgt voor veerkracht bij kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Gaat jouw oudste kleuter binnenkort naar groep 3 en gun je het nog wat meer zelfvertrouwen? Dan past deze training zeker! Wekelijks krijg jij als ouder praktische tips, je leest er hier  meer over.

Kinderen met een sterke eigen wil op woensdag 17 april 2019

Tijdens deze koffieochtend staan de kinderen met een sterke eigen wil centraal. We praten met elkaar over onze ervaringen, delen en herkenning staan centraal. Naast een kopje koffie, thee en wat lekkers doe je ook inspiratie op.

Help mijn kind is 9! op woensdag 20 mei 2019

Als je een kind van 9 jaar hebt zal je merken dat er heel veel veranderd. Wist je dat de meeste kinderen in mijn praktijk tussen de 8-11 jaar zijn? En dat is niet voor niks. Ik neem je mee in de bijzondere fase waar je kind in beland is en samen gaan we in gesprek over wat hen en jou als ouder helpt.